Over Steven


Hoi, ik ben Steven. Sinds ik in 2003 mijn opleiding als allround-meubelmaker heb voltooid aan het hout- en meubileringscollege in Amsterdam, ben ik werkzaam als meubelmaker, ik heb gewerkt bij verschillende meubelmakers, standbouwers en interieurbouw bedrijven. Sinds 2009 ben ik als zelfstandige geregistreerd bij de KVK. En doe ik opdrachten zowel voor aannemers als particulier klanten. Mijn meubels zijn duurzaam en uniek in overleg met u helemaal naar uw wens te maken. Ook monteer ik dagelijks keukens en kan ik handgemaakte fronten maken voor uw bestaande keuken. Bent u geïnteresseerd in mijn werk? kijk dan in het menu bij projecten.

Freelance 

Als freelancer heb ik voor diverse opdrachtgevers gewerkt aan  winkelinterieurs, collegezalen op de TU Delft en als scheepsinterieurbouwer op de Amels-werf te Vlissingen en de Damen-werf te Gorinchem. Als timmerman heb ik bovendien gewerkt aan verscheidene nieuwbouw- en renovatieprojecten door heel Nederland. Ook doe ik keukenmontageservice voor Ikea, Bruynzeel en Triple- G and partners bv.

Particulier

Müller Meubels maakt meubels voor u thuis op maat. Dit doe ik met een scherp inzicht in wat er kan en wat het kost. Zo kan ik handgemaakte fronten voor uw bestaande/nieuwe keuken maken. Eventueel van Massief hout. Het resultaat: U heeft een keuken die kwalitatief sterk is en helemaal naar uw wensen. Ook doe ik het monteren van complete keukens of losse kasten die bij een winkel aangekocht zijn.In mijn foto album op deze website kunt u mijn zelf gemaakte meubels en gemonteerde keukens bekijken. Voor vrijblijvende informatie of prijs indicatie kunt u mij een e-mail sturen naar Info@mullermeubels.nl of contact opnemen via telefoon nummer: 0627886578